Trustul Adolescența Media
Ajuns la vârsta maturității, Radio Adolescența, de la Colegiul Tehnic de Comunicații Nicolae-Vasilescu Karpen Bacău, își caută sufletul pereche. Și îl găsește, în fiecare zi, în fiecare ascultător în parte. Născut de ziua îndrăgostiților, pe 14 februarie 1997, la câțiva ani de la Revoluție, a trebuit în prima fază să lupte cu concepțiile profesorilor din acea perioadă. Când orizonturile s-au deschis, cu ajutorul radioului a fost posibil orice: zeci de emisiuni live, alte sute de ediții înregistrate, mii de ore de emisie a sute de redactori, DJ, reporteri, editori de sunet care i-au trecut pragul în cei 20 de ani. Unii doar pentru o zi, alții pentru un an, doi sau patru, alții chiar pentru toată viața. Mărturiile lor stau dovadă pe site-ul adolescentamedia.ro la secțiunea Istoria radioului.

Radio Adolescența reprezintă mai mult decât muzică, mai mult decât horoscop sau meteo. Reprezintă suflet, culoare și emoție. Radio Adolescența îți dă pulsul vieții în liceu, în fiecare zi, în fiecare pauză și pune suflet în tot ce face, reprezintă practic o pată de culoare ce face diferența față de oricare altă instituție de învățământ ce are radio și este locul unde se întâlnește emoția adolescentului timid cu îndrăzneala viitorului adult. Cu ajutorul cursurilor făcute de profesorul Paul Cucu, radio-ul te ajută să pronunți corect și clar cuvintele, să dobândești cea mai mare încredere în tine, să ai curaj să vorbești liber la microfon și în public. Vei deveni din ce în ce mai bun și mai încrezător în tine iar orizonturile ți se vor lărgi.

Te invit și pe tine să vizitezi adolescentamedia.ro, apoi studiourile și, de ce nu, să te alături echipei Adolescența Media unde poți să asculți live radio-ul orcând dorești. Poți urmări instantanee video pe site-ul tvabc.ro.

Așa că bobocule, alătură-te nouă, fie participând la preselecții, fie scriindu-ne pe Facebook sau email. Ca ascultător al radioului, te invit, în fiecare pauză, la difuzoarele din sălile de clasă și laboratoar, dar și la megafoanele din curtea colegiului. După amiaza, ne poți asculta online, de la ora 15, și pe telefon, tabletă, etc. Ești invitat la emisiunile: Talent băcăuan, Hai la film, Top 20, Seara devremeMuzica sufletlui nostru și Maratonul dedicațiilor.

Iar la televiziune, hai să învățăm împreună să filmăm, să jucăm teatru, să facem montaj video, să facem fotografii sau să prezentăm știri. Pentru emisiuni Tv intră pe tvabc.ro și urmărește cele mai noi ediții Happy Chef și Fashion Tv.

Video bit.lahun.info