Parteneriate de succes
 

SC A-E ELECTRONICS SA

Domeniul Electronică Automatizări

Realizează high mix low volume în domeniul subansamblelor și produselor electronice integrate, cablurilor și arborilor de cablu, destinate industriilor aerospațiale și de apărare, proiectează și fabrică soluții de test automate făcând uz de tehnologiile curente în domeniu.

SC OMEGA BC COMMUNICATION SRL

Domeniul Electronică Automatizări

Omega BC este un centru puternic de consultanță, proiectare, execuție și service pentru sistemele de comunicații, date și voce, radio comunicații, sisteme de securitate, sisteme de antiefracție și detecție de incendiu.

SC PARTENER SRL

Domeniul Electronică Automatizări

Societatea Partener SRL compercializează aparate de sudură, scule electrice, pompe, hidrofoare, generatoare de curent și sudură, compresoare de aer, utilaje pentru construcții și spălătoare cu apă sub presiune destinate aplicațiilor uzuale din sfera construcțiilor, activităților economice industriale, agricole, de transport sau de prestări servicii și asigură prin personalul propriu calficat servicii de consultață la achiziție, în exploatare, punerea în funcțiune, reparații de întreținere.

SC ELECTRO SERVICE SRL

Domeniul Electronică Automatizări

Societatea Electro Service produce transformatoare de putere cu răcire în ulei, monofazate și trifazate uscate,speciale, piese de schimb și subansamble pentru motoare electrice și transformatoare (bobine, tole, colectoare, ventilatoare, cutii de borne), roți de curea, cuplaje elastice, semicuplaje de frânare, snecuri tranportoare, melci extruder.

SC AEROSTAR SA

Domeniul Electronică Automatizări

Sc Aerostar SA asigură, repară, fabrică piese de schimb, agregate pentru avioane și motoare de avion, produce aparate de bord, precum și fabrică scule speciale de aviație, necesare Forțelor Armate. Este subfurnizor de piese, aerostructuri, subansamble și echipamente pentru aviația comercială și aviația generală.

SC ELMET INTERNATIONAL SRL

Domeniul Electronică Automatizări

SC Elment International SRL realizează prelucrări de componente mecanice în industrii de high tech (aviație, tehnică militară, electronică, aparatură medicală) și sheat metal - componente și subansamble pentru piața comercială (mașini de copiat de pânză, tehnică medicală, produse diverse).

SC E-ON ROMÂNIA, SUCURSALA BACĂU

Domeniul Electric

E-ON activează în sectorul energetic și al gazelor naturale. Societatea dezvoltă activități comerciale în domeniul distribuției și furnizării de energie. Intenționează să dezvolte afaceri noi precum centrale termoelectrice și centrale combinate gaz/electricitate, centrale pe gaz sau cărbune sau proiecte de energie regenerabilă și de infrastructură pentru zone în dezvoltare.

SC DEDEMAN AUTOMOBILE SRL

Domeniul Electric

Este unicul dealer autorizat al mărcilor Dacia, Renault și Nissan din județul Bacău, cu puncte de lucru în Bacău și Onești. Compania are ca obiect de activitate vânzarea de autovehicule mărcile Dacia, Renault și Nissan. De asemenea, oferă servicii de reparații auto de macanică, caroserie și vopsitorie atât pentru aceste mărci, precum și pentru alte mărci.

SC ELROM SRL

Domeniul Electric

Produce tablouri electrice de distribuție și automatizare. Principalele operații tehnologice utilizate sunt operații de asamblare a dulapurilor și cutiilor, montarea aparatelor electrice, executarea de conexiuni între aparatele electrice și echipamentele electrice și electronice, prelucrarea barelor de cupru rigide sau flexibile (debitare, găurire, îndoire), executarea de decupări sau găuri în dulapuri sau cutii pentru aparatele de măsură sau presetupe, probe și verificări.

SC MARSTE SRL

Domeniul Electric

Societatea se axează pe servicii în domeniul electric, având în competență specialiști cu experiență în execuția de lucrări pentru transport și distribuție energie electrică, posturi de transformare și stații electrice, instalații electrice, montaj de echipamente și utiliaje tehnologice la clădiri și construcții.

SC FLORIDA SRL

Domeniul Electric

Oferă servicii pe două domenii de activitate: service auto și construcții-balastieră. Societatea oferă toată gama de servicii de reparare și reglare a ansamblurilor mecanice, vopsitorie, redresare și aducere la forma inițială a oricărui element deteriorat al caroseriei, reparații care necesită sudură în aluminiu.

SELGROS CASH&CARRY SRL

Domeniul Economic

Funcționează în sistem cash&carry, o formă de comerț en-gross cu autoservier, pe bază de legitimație, în care clientul își alege produsele, le achită și le transportă la locul afacerii sale, pentru a le folosi ca și consumabile sau a le revinde. Societatea este partenerul de încredere al gastronomilor, comercianților și micilor întreprinzători particulari, asigurând pentru aceștia cele mai bune servicii, un sortiment croit după nevoile lor, bazat pe competență în calitate și prospețime, disponibil în permanență la cele mai convenabile prețuri.

METRO CASH&CARRY

Domeniul Economic

Lanțul de magazine Metro Cash&Carry este dedicat comercianților, profesioniștilor din HoReCa, afacerilor mici și mari din orice domeniu și oferă clienților săi, sub un singur acoperiș, toate produsele de care aceștia ar putea avea nevoie pentru afacerea lor, mereu disponibile, într-o largă varietate.

AUCHAN ROMANIA SA

Domeniul Economic

Auchan România SA oferă o gamă foarte mare de alegere, de la produse proaspete la articole din domeniile menaj, sticlări, porțelan, textile, electrice, papetărie, jucării, articole de sezon și pentru petrecerea timpului liber. Este o companie cu numeroase magazine, desfășurându-și activitatea pe bază de sisteme.

SC BILLA ROMANIA SRL

Domeniul Economic

SC Billa SRL este parte a REWE Group, unul dintre cele mai importante grupuri din Europa care activează în retail și turism. Magazinele Billa oferă un sortiment variat de produse pentru necesarul zilnic al orcărei gospodării: de la legume și fructe, carne, mezeluri, produse de brutărie și panificație, lactate și până la articole de menaj, curățenie și îngrijire corporală.

SC VASION SRL

Domeniul Economic

SC Vasion SRL comercializează materiale de construcții (produse pentru zidărie, membrane termo și fonoizolatoare, produse siderurgice); gresie, faianță, materiale pentru acoperișuri, accesorii; centrale termice, radiatoare, țevi, hidrofoare, cabluri, etc.

RESTAURANT VILLA BORGHESE

Domeniul Alimentație

Restaurantul Villa Bourghese oferă meniuri din bucătăria națională și internațională, preparate de bucătari profesioniști, muzică de calitate. Sintagma pentru menținerea calității este simplă: întotdeauna se folosesc cele mai bune și proaspete ingrediente. Cheia succesului: mâncare bună, într-un restaurant curat, cu servicii propmte și politicoase.

RESTAURANT GREEN PARK

Domeniul Alimentație

Restaurantul Green Park dispune de două săli pentru evenimente, un bar-restaurant Laguna de iarnă și o terasă de vară. Oferă o mare varietate de preparate culinare și organizează mese festive, nunți, botezuri, aniversări, petreceri private, baluri, petreceri de reuniune, petreceri de diplome.

RESTAURANTUL HAMLET

Domeniul Alimentație

Restaurantul Hamlet din Bacău este locul unde se poate servi o mâncare sănătoasă, aromată, acordând o atenție sporită nevoilor alimentare ale clienților. Mâncarea este bogată în nutrienții de care organismul are nevoie pentru a se menține sănătos.

RESTAURANTUL MILITAR BACĂU

Domeniul Alimentație

Într-o atmosferă primitoare, Restaurantul Militar Bacău vă oferă un meniu sănătos, compus dintr-o bogăție de arome și gusturi, realizate din produse naturale, proaspete și atent selecționate. Definit de stil și eleganță, restaurantul este locația ideală, prima alegere pentru organizarea de evenimente speciale.

SALON FLOAREA DE COLȚ

Domeniul Estetica și Igiena Corpului Omenesc

Salonul Floarea de colț dezvoltă în fiecare zi îmbinarea între tehnică, creativitate și experiența specialiștilor săi. Profesionalismul și pasiunea cu care echipa salonului oferă servicii de calitate satisfac până și cele mai exigente cerințe. Profesioniștii salonului cred în viziunea și în necesitatea perfecționării continue și a adaptării permanente la evoluția principiilor estetice: naturalețe, opulență, informație, avangardă, creativitate și inovație.

SALON J'ADORE

Domeniul Estetica și Igiena Corpului Omenesc

Salon de înfrumusețare ultra modern ce oferă servicii de coafură, frizerie, manichiură, pedichiură, într-un cadru ambiental relaxant, aerisit și plin de stil.

SALON ESSENZA BACĂU

Domeniul Estetica și Igiena Corpului Omenesc

Serviciile oferite în cadrul salonului sunt: coafor, extensii de păr natural, frizerie, tratamente faciale, mască cu aur și colagen, mască cu pulbere de diamant și colagen, extensii și permanent gene, aplicat gene tip bandă, epilare cu ceară tradițională și de unică folosință, epilare cu zahăr, stilizare sprâncene, pensat și vopsit sprâncene, machiaș, împachetări corporale cu alge marine, ceai verde sau cafea, remodelare corporală, masaj cu roci vulcanice, masaj anticelulitic și de relaxare.

NO NAME CENTER BACĂU

Domeniul Estetica și Igiena Corpului Omenesc

Salon de înfrumusețarede o eleganță desăvârșită, oferind servicii complete și de înaltă calitate în domeniul esteticii, atât de coafură, cât și de manichiură-pedichiură.

Video bit.lahun.info